Shop Auto's Brandweerauto

< TERUG NAAR PRODUCTEN

Brandweerauto

€ VERKOCHT

Voorraad: op voorraad

Mooie brandweerauto miniatuur (antiek.) Zeer bijzonder model, omdat deze met de hand gemaakt is. De lengte van dit model is 29cm.


VERKOCHT

Categorie : Auto's

Overige informatie: Een bezoekje aan onze bekijkschuur? Dat kan zeker. Lees hier meer over onze website en werkwijze.

Mooie brandweerauto miniatuur (antiek.) Zeer bijzonder model, omdat deze met de hand gemaakt is. De lengte van dit model is 29cm.


VERKOCHT

Materiaal : Ijzer

Kleur : Rood

Dit product kunnen wij verzenden of kan u bij ons ophalen. Hier meer informatie over onze werkwijze.

U heeft de site bekeken en u wilt artikelen bestellen, of u wilt de artikelen in onze bekijkschuur komen bezien? Voor het bestellen volgt u de aanwijzing op de website. Voor bezichtiging in de bekijkschuur kan u ons mailen of bellen voor een afspraak. Klik hier om naar de contactpagina te gaan.


Bestellingen n.a.v. de website kunt u betalen via internet bankieren. Als u een bestelling geplaatst heeft sturen wij u een e-mail met het totaalbedrag (inclusief verzendkosten) en onze bankgegevens. Wanneer het bedrag bij ons is binnengekomen sturen wij het artikel naar u op.

Artikelen die u bij uw bezoek aan de bekijkschuur direct mee neemt, kunt u contant betalen of pinnen.

Als u wilt dat wij een artikel verzenden, informeren wij u per e-mail over de verzending. Indien een product niet verzonden kan worden i.v.m. het gewicht of het formaat wordt dit op de website bij het aritkel vermeld.

Wanneer u een artikel wilt ophalen in Lunteren, bij onze bekijkschuur, kunt u ons bellen of mailen voor een afspraak.


Stel een vraag over dit product


Anderen bekeken ook